Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی تسهیل شرایط ازدواج از طریق ایجاد اشتغال و مسکن برای جوانان را مهمترین مطالبه مردم از رئیس‌جمهور آینده دانست و گفت: دولت سیزدهم باید شرایط پرداخت وام ازدواج را تسهیل کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی بعدازظهر امروز در آیین افتتاحیه سلسله نشست‌های بانوان تمدن‌ساز که در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: بدون شک مکتب شهید سپهبد قاسم سلیمانی مرهون و مدیون اندیشه مادرانی است که فرزندان برومندی مانند «حاج قاسم» را با شیر پاک و عشق به امام حسین(ع) بزرگ کرده‌اند و امروز هم نوعروسانی را می‌بینیم که همسران خود را برای دفاع از حرم اهل‌ بیت عصمت و طهارت(ع) آماده و مهیا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تربیت دختران در تراز انقلاب اسلامی را مهمترین وظیفه بانوان تمدن‌ساز در راستای اجرای بیانیه گام دوم انقلاب دانست و اضافه کرد: متأسفانه نمایندگان گذشته ما در مجلس شورای اسلامی در جهت توسعه جایگاه زنان و خانواده گام اثرگذاری برنداشتند که اگر این کار را انجام می‌دادند، امروز با معضلی به اسم کمبود جمعیت روبه‌رو نمی‌شدیم.

محمدبیگی با یادآوری اینکه از یک دهه قبل باید از کاهش و سالخورده‌شدن جمعیت پیشگیری می‌کردیم، ادامه داد: متاسفانه دولت با اهمال و کم کاری خود در حوزه فرهنگ‌سازی حجاب و عفاف زمینه افزایش طلاق، کاهش ازدواج، بی‌میلی جوانان به فرزندآوری و شرمندگی زنان از مادر شدن و اشتغال خانگی را فراهم کرد که چنین کم‌کاری‌هایی باید در دولت آینده حتماً جبران شود.

وی با انتقاد از دستاویز قرار دادن زنان در تبلیغات انتخاباتی یادآور شد: متأسفانه در انتخابات‌های مختلف شاهد بودیم که از حقوق زنان فقط برای جذب آرای آنها استفاده شد، اما زمانی که دولت مستقر شد، موضوع زن و خانواده فراموش شد و به حاشیه رفت.

مطالبات بانوان تمدن‌ساز از دولت سیزدهم

رئیس فراکسیون جمعیت و خانواده مجلس در ادامه تسهیل شرایط ازدواج از طریق ایجاد اشتغال و مسکن برای جوانان مهمترین مطالبه مردم از رئیس‌جمهور آینده دانست و گفت: دولت باید از طریق مهیاسازی موقعیت ازدواج و آسان کردن شرایط آمار تجرد قطعی را کاهش داده و شرایط برای گسترش ازدواج سالم میان جوانان را فراهم سازد.

محمدبیگی اجرای طرح تکریم مادران و فرزندآوری و ارائه تسهیلات و بیمه به زنان خانه‌دار را از جمله مطالبات مهم زنان و بانوان از دولت سیزدهم برشمرد و افزود:‌ همچنین دولت آینده باید برای افزایش مراکز خدمات درمانی برای درمان ناباروری، اعطای آسان تسهیلات ازدواج و همچنین ارائه آموزش در حوزه همسرداری گام‌های بسیار بلندی بردارد تا کم‌کاری‌های دولت فعلی هم تا حدودی پوشش داده شود.

وی همچنین با یادآوری اینکه چشم کل منطقه و دنیا به انتخابات 1400 ریاست‌جمهوری ایران اسلامی است، ادامه داد: از بانوان مجاهد، انقلابی و تمدن‌ساز استان قزوین توقع داریم که مطالبات و نیازهای خود را از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به سمع و نظر مدیران عالی‌رتبه کشور برسانند و از مسئولان فعلی و گذشته بخواهند در این حوزه عملکردشان را به مردم و بانوان گزارش دهند.

روایت تسنیم از هفت‌خوان رستم بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج؛ آیا تسهیلات قرض‌الحسنه می‌تواند برای جوانان راه‌گشا باشد؟سنگ بزرگ جلوی پای متقاضیان وام ازدواج/ بانک مرکزی وکیل مدافع بانک‌ها شد!سنگ‌اندازی بانک‌ها برای پرداخت وام ازدواج/ وام 100 میلیونی ازدواج پرداخت شد؟

اجرای 3 برنامه در حوزه بانوان تمدن‌ساز در قزوین

مشاور بانوان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در ادامه این مراسم با اشاره به ظرفیت بالای نشست‌های «بانوان تمدن‌ساز» برای تربیت زنان در تراز انقلاب اسلامی گفت: مهمترین تلاش ما در قالب این جلسات به منصه ظهور رساندن مطالبات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و انتظار ایشان از بانوان مجاهد انقلابی است.

طاهره سیدی همچنین از اجرای 3 برنامه در این حوزه در هفته آتی خبر داد و افزود: این برنامه‌ها در 3 حوزه انتظارات زنان از دولت آینده، بازخوانی نقش زنان در بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین حرکت جبهه‌ای بانوان برای رسیدن به اهداف افق چشم‌انداز 1404 برگزار خواهند شد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس استانداری قزوین وام ازدواج مجلس استانداری قزوین وام ازدواج پرداخت وام ازدواج بانوان تمدن ساز دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در نخستین کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار، ارمنستان نامزد برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی بانوان تاثیر گذار شده بود و حالا در سفر رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشورمان به ارمنستان، خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان برای برگزاری این کنگره اعلام آمادگی کرد.

حجت‌الاسلام محمد مهدی ایمانی‌پور در سومین روز سفر خود به ارمنستان با خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان دیدار داشت و در این دیدار زمینه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی بین دو کشور بررسی شد.

در این دیدار سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، مصطفوی مدیرکل حوزه اسناد بین‌المللی و دیوسالار معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را همراهی می‌کردند.

چنین نشست‌های از بعد دیپلماسی همسران مقامات کشورها حائز اهمیت است که دور دوم این کنگره در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار خواهد شد.

اواخر دی‌ماه ۱۴۰۱ ، به ابتکار جمیله علم‌الهدی همسر ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران، نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در تهران برگزار شد. در این کنگره ۳۰۰ مهمان خارجی از بانوان تاثیرگذار و عمدتا سطح بالای کشورهایی چون ارمنستان، چین، استرالیا، سریلانکا، تایلند، پاکستان، کامرون،صربستان، سوئد، بلغارستان، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، سوریه، لبنان و روسیه حضور داشتند.

این نشست در سه سطح شخصیت‌های فرهنگی، علمی، وزیران و بانوان اول و نیز سلبریتی‌ها برگزار شد و همسران مقامات عالی‌رتبه از جمله همسر نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، عراق، قرقیزستان، صربستان، گینه، نیجریه، سریلانکا و رییس شورای مرکزی زنان ترکمنستان همچنین فرستاده ویژه رییس جمهور سوریه سخنرانی کردند.

یکی از دستاوردهای این کنگره امضا ۱۰ سند و تفاهم‌نامه دوجانبه بود، نمایشگاهی نیز از دستاوردهای بانوان ایرانی در حاشیه این اجلاس برپا شده بود.

 

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند